Brandul Carraro – un aliat de incredere pentru afacerea ta

pe
Categorii: Industria utilajelor grele

Brandul Carraro este cunoscut la nivel international pentru productia de piese pentru utilaje agricole si de constructii

Brandul Carraro a fost fondat in 1932, in Italia. Primul scop al acestui brand, inca de la inceput, a fost sa imbunatateasca calitatea vietii fermierilor si sa le usureze munca. In ziua de azi, Carraro semnifica incredere, calitate, inovatie. Este cea mai buna solutie atunci cand vorbim de achizitia unor piese pentru utilaje. Fara sa exageram, Carraro este lider pe piata in fabricarea sistemelor de transmisie atat pentru tractoare, cat si pentru o varietate de utilaje pentru constructii. Acest brand a devenit cea mai buna alternativa la piesele originale, deseori prezentand o calitate net superioara lor. De asemenea, Carraro produce angrenaje, sisteme de transmisie si tractoare speciale pentru alti producatori primari.

Brandul Carraro executa piese pentru utilaje de constructii si agricole

Cele doua piete principale pe care activeaza brandul Carraro sunt agricultura si constructiile

Datorita experientei sale de zeci de ani in domeniul agriculturii, Carraro are capacitatea de a produce piese pentru marci internationale precum CNH, John Deere, Agco, Same Deutz Fahr, YTO, Escorts si Mahindra.

In ceea ce priveste sectorul constructiilor, Carraro a reusit sa dezvolte angrenaje si sisteme de transmisie pentru buldoexcavatoare, incarcatoare, telehandlere, excavatoare pe roti sau compactoare de sol.

Fiecare componenta proiectata de Carraro garanteza eficienta si productivitate de prima clasa.

Expert Piese Utilaje a devenit importator direct Carraro in primul rand datorita calitatii pieselor. Putem spune cu cea mai mare incredere ca gasim in acest brand un sprijin de incredere si un partener care intelege piata pe care activam, anticipandu-ne nevoile. Astfel, putem oferi clientilor nostri fideli preturi extrem de avantajoase la piesele care apartin de brandul Carraro.

Stoc nou cu piese Carraro componente pentru axe si transmisii

Am adus in stoc pentru clientii nostri, cele mai cautate repere Carraro. Trimite-ne acum cererea ta cu piesele de care ai nevoie si iti vom trimite in cel mai scurt timp oferta cu preturi extrem de avantajoase.