AJCE

Brandul AJCE este specializat pe productia de atasamente pentru excavatoare. Stabilita in 1990 in Coreea de Sud in anul 1990, a reusit sa se extinda atat in China, cat si in Europa in Tarile de Jos (1990). Compania produce atasamente pentru excavatoare, in special picoane, la cele mai inalte standarde tehnologice.

Toate produsele sunt realizate in fabrici proprii, asigurand astfel controlul calitatii. Pentru ca productia este 100% interna, iar materialele folosite sunt la standarde premium, AJCE a reusit sa dezvolte si sa intretina parteneriate in intreaga lume.

In sediul din Europa sunt stabilite facilitatile de service pentru clienti si depozitul. AJCE continua sa se dezvolte si sa se perfectioneze in domeniul in care activeaza, asigurand in acelasi timp preturi avantajoase.

Atasamentele pentru excavatoare dezvoltate si produse de AJCE au un design robust, elemente durabile si ingineri cu experienta. Acest lucru a permis brandului sa raspunda rapid cerintelor de pe piata si nevoilor clientilor.

XPU s-a asociat cu acest brand datorita calitatii superioare ale produselor sale, al renumelui sau la nivel mondial, dar si al raportului calitate-pret excelent.

Afișez toate cele 20 de rezultate