CARRARO

Suntem dealer de piese Carraro in Romania si oferim preturi extrem de competitive pentru clientii nostri. Piesele sunt originale, aduse direct din Italia de la producatorul Carraro. Astfel, putem garanta calitatea la preturi foarte mici. Cere oferta de pret acum!

Despre brandul Carraro:

Carraro este o companie italiana care produce piese de schimb pentru o varietate de tipuri de utilaje, inclusiv tractoare, combine si echipamente de terasament. Compania are o lunga istorie in productia de piese de schimb de inalta calitate si este cunoscuta pentru atentia acordata detaliilor si angajamentul fata de satisfactia clientilor.

Acest brand produce o gamă larga de piese de schimb, inclusiv angrenaje, osii si componente ale sistemului de propulsie. Aceste piese sunt utilizate într-o varietate de tipuri de utilaje. Acest brand este cunoscut pentru productia de piese care sunt durabile si de inalta calitate, ceea ce l-a facut, de-a lungul timpului, o alegere populară printre fermieri, companii de constructii si alti utilizatori de utilaje.

Pe langa piese de schimb, Carraro produce si sisteme complete de masini, cum ar fi transmisii si sisteme de transmisie. Aceste sisteme sunt utilizate in diverse aplicatii, inclusiv agricultura, constructii si minerit.

Carraro s-a asociat cu o serie de marci de utilaje de top, inclusiv John Deere, Case IH, New Holland sau Komatsu. Aceste parteneriate permit companiei sa ofere piese de schimb si sisteme de calitate superioara pentru o gama larga de tipuri de utilaje. Astfel, clientii au acces la piesele necesare pentru mentinerea in functiune a utilajelor.

Afișez 1 - 27 din 50831 de rezultate