Samoter – targul international al utilajelor de constructii din Italia

pe
Categorii: Industria utilajelor grele

Samoter este centrul utilajelor de constructii, unul din cele mai importante targuri de profil din Europa

Samoter se organizeaza in fiecare an, 2023 fiind deja a 31-a editie. In acest an, targul international din Verona va fi deschis intre 3-7 mai. Este singurul eveniment din Italia care acopera toate sectoarele utilajelor de constructii. De asemenea, este unul din partenerii internationali ai CECE, Comitetul European pentru utilaje de constructii, care reuneste asociatiile producatorilor de utilaje de terasament si de constructii.

Samoter 2023 targul utilajelor de constructii

Tematica editiei cu nr. 31 al targului Samoter

In acest an se va pune accentul pe rolul cheie pe care industria utilajelor de constructii il are cu privire la sustenabilitatea mediului si dezvoltarea modelelor economice conform New Green Deal. Un punct extrem de important va fi promovarea inovatiilor introduse pentru reducerera emisiilor si reciclarea materialelor utilizate in santiere. Un alt punct important de abordat va fi durabilitatea care implica imbunatatirea eficientei si reducerea ulterioara a costurilor economice si de mediu, dar si imbunatatiri generale ale performantei.

Vor fi prezentate tehnologii sofisticate care conecteaza oameni – masini si masini- masini, permitandu-se automatizarea progresiva in activitatile de constructie, dar si dezvoltarea eficientei si gestionarea in siguranta a celor mai periculoase sarcini.

Samoter este locul ideal in care poti observa si intelege mai bine santierele viitorului si impactul pe care il are revolutia industriei 4.0.

5 caracteristici cheie

  • Este unic in Italia
  • Se desfasoara pe cea mai importanta piata de constructii din Europa
  • 60 experienta in sectorul constructiilor
  • Nu este o simpla expozitie, activitati de formare sunt incluse
  • Este plasat central in Europa, la mijloc de rascruce al celor mai importante drumuri economice, Verona fiind bine conectata cu Nord-Vestul, Nord-Estul si centrul Italiei.

Echipa XPU va fi prezenta in aceasta perioada la targul international al utilajelor de constructii SaMoTer din Verona, Italia. Viziteaza-ne si afla mai multe despre noi. Te asteptam!