Cum gestionam eficient utilajele de constructii si cum maximizam utilizarea software-ului

pe
Categorii: Industria utilajelor grele

Utilajele de constructii, la fel ca orice alt tip de vehicule, au deseori costuri ridicate, iar inlocuirea lor este dificil de realizat

Utilajele de constructii necesita intretinere regulata, dar exista si alte modalitati in maximizarea utilizarii acestora. Una din aceste modalitati ar fi realizarea unui parteneriat cu o firma care sa furnizeze un software de constructie integrat. Acest software trebuie sa aiba capacitatea de a oferi informatii detaliate despre fiecare unitate. Datorita software-ului, atat proprietarii de afaceri, cat si managerii de proiect vor putea urmari cele mai importante detalii ale utilajelor, rezultand astfel in luarea unor decizii eficiente. Astfel, se pot face previziuni inteligente, iar pe termen lung proiectele vor putea fi terminate la timp, fara cheltuieli suplimentare. Cat despre necesitatea inlocuirii unor piese pentru utilaje de constructii sau reparatii viitoare ale utilajelor, putem spune ca acestea vor fi reduse la costuri aproape minime.

Utilajele de constructii si gestionarea lor eficienta

Cu ce ajuta stabilirea unui management eficient pentru utilaje de constructii?

Rentabilitate

Un software specializat pe constructii are abilitatea de a inregistra profitabilitatea fiecarui utilaj in parte. Se vor putea urmari toate costurile si veniturile din proiect. De asemenea, sunt salvate informatii importante precum: istoricul combustibilului si consumul. Gestionarea utilajelor cu un astfel de software ajuta la luarea unor decizii eficiente in ceea ce priveste folosirea unui echipament.

Depreciere

Software-ul pentru utilajele de constructii poate evalua deprecierea oricarui produs si poate inregistra automat rezultatele. Deprecierea are la baza mai multi factori, precum costurile de intretinere, de exploatare si alte costuri documentate. In acest fel, se poate determina daca un utilaj merita intretinut in continuare sau daca trebuie inlocuit.

Urmarire

Jurnalele detaliate de mentenanta a utilajelor de constructii sunt posibile datorita acestui software specializat pe constructii. Se pot urmari toate reparatiile finalizate chiar de la achizitia initiala a utilajelor. Mai mult decat atat, se pot inregistra date cu privire la utilizarea utilajelor pana la final. Abilitatea de a urmari toate procesele prin care utilajele de constructie trec de-a lungul timpului, este extrem de importanta. Pot fi intocmite rapoarte detaliate care contin cel mai bun curs de actiune al fiecarui utilaj.

Intretinerea

Cu ajutorul unui software pentru managementul utilajelor de constructii se pot realiza planificari din timp cu privire la mentenanta fiecarui utilaj. Pot fi adaugate sarcinile de intretinere preventiva, datele utilizate si kilometrajul inregistrat. Prin urmare, se poate intocmi o perspectiva imbunatatita asupra tipului specific de intretinere de care are nevoie fiecare utilaj.

Expert Piese Utilaje iti usureaza intreaga activitate a afacerii tale prin aprovizionarea la timp cu piese originale pentru utilaje de constructii.