Ghid pentru piesele utilajelor de constructie

pe
Categorii: Industria utilajelor grele, Uncategorized

Piesele utilajelor de constructie trebuie inlocuite la timp pentru evitarea unor reparatii foarte costisitoare.

Piesele utilajelor de constructie si in general a utilajelor grele, au nevoie de revizii periodice pentru detectarea din timp a unor eventuale probleme. Daca detii o afacere sau esti un manager de flota in industria constructiei ar trebui sa stii ca acest aspect este crucial. Inlocuirea din timp a pieselor pentru utilaje grele are un impact pozitiv asupra costurilor pe termen lung si in acelasi timp prelungeste viata utilajelor.

XPU este locul in care gasesti piese de schimb de inalta calitate pentru utilaje grele la preturi foarte bune. Colaboram cu afaceri mici sau mari din orice parte a Romaniei. La noi gasiti o gama larga de piese de schimb provenite doar de la producatori de incredere.

Piese de schimb pentru utilaje grele doar de la producatori de top

XPU distribuie piese de schimb pentru utilaje grele de la branduri foarte cunoscute precum Komatsu, Caterpillar, New Holland, Volvo, Case Construction, Terex, Claas, Fendt, John Deere, Massey Ferguson si multe altele. Cu noi veti avea certitudinea ca ati ales un produs care indeplineste cerintele de performanta, fiabilitate si compatibilitate cu utilajul.

Piese de schimb noi sau folosite?

Alegerea pieselor de schimb fie ele noi sau folosite, necesita o analiza amanuntita a mai multor factori. Pentru anumite companii pretul reprezinta factorul principal. Piesele de schimb noi au, evident, un pret mai ridicat, dar durata lor de viata este mult mai lunga ceea ce le face mai rentabile pe termen lung. Companiile care opereaza pe un buget limitat prefera adesea piesele folosite ca alternativa mai favorabila.

Piesele noi sunt mai usor de potrivit cu utilajele comparativ cu cele folosite. Ele au o acoperire completa a garantiei. Pe de alta parte, piesele second-hand de calitate pot fi de ajutor pentru lucrari usoare-medii.

Cand este momentul sa inlocuiesti piesele utilajelor grele?

Inlocuirea pieselor de schimb a utilajelor grele ar trebui sa faca parte din programul de intretinere preventiva. Asa cum am mentionat mai sus, inlocuirea din timp mentine utilajele grele la performanta maxima si creste durata de viata. In acelasi timp, este posibil sa fie nevoie de un upgrade ale altor piese atunci cand se efectueaza reparatii de rutina sau mai complexe.